Barion Pixel

Támogasd munkánkat adód 1%-ával!

Az Autentika csapatával azon dolgozunk, hogy minél több magyar történelemmel kapcsolatos tartalmat készítsünk, az animációs filmektől az egy-egy érdekességet feldolgozó posztokig. Négy év alatt 6 filmet tudtunk elkészíteni. Soha nem gondoltuk volna, hogy akár 1-2 év alatt több százezres nézettsége lesz egyik-másik filmünknek. Boldogok vagyunk, hogy ilyen sokan követitek munkánkat, hogy egyre több pozitív visszajelzést kapunk, és hogy videóink kezdenek bekerülni a közoktatásba is.
Célunk továbbra is az, hogy minél több magyar történelmi animációt készítsünk, hogy minél nagyobb tömegekhez kerüljenek közel hőseink és közös múltunk. Most Te is segíthetsz bennünket ebben adód 1%-val!

Hogyan teheted ezt meg? 

  1. Látogass el a https://eszja.nav.gov.hu/ weboldalra. 
  2. Kattints a “Bejelentkezés”  gombra és jelentkezz be az ügyfélkapudon keresztül.
  3. A megnyílt oldalon válaszd az 1+1%-os nyilatkozat kitöltését.
  4. Ha gondolod, töltsd ki az adataidat az adózó neve és az adózó postai levelezési címe alatt. Ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy kezelhessük adataidat, viszont nem feltétele a sikeres felajánlásnak. 
  5. A civil kedveményezett adószáma pont alatt add meg a következő adószámot: 19250492-1-13, vagy a keresőben keresd ki az Autentika Művészeti Műhely Alapítványt. 
  6. Ha ezzel is meg vagy, akkor alul a “Tovább a beadáshoz” gombra kattintva a rendszer egy új oldalra irányít, ahol a “Beadás” gomb segítségével véglegesítheted a nyilatkozatodat.


Ne felejtsd el, hogy a civil szervezeten kívül adód másik 1%-át vallási gyülekezeteknek ajánlhatod fel. Az egyházakat a
“Rendelkezés technikai számos kedvezményezett részére” résznél keresheted ki. 

nap
óra
perc
másodperc